T-CELL EPS

Expandált polisztirol lapok

T-CELL EPS

Az EPS lapokkal szigetelt épületek fenntartási költségei csökkennek, gazdaságosan fűthetőek és hűthetőek, elkerülhetjük a páralecsapódást és penészedést, házunk értéke növekszik és az alacsonyabb energiafelhasználás miatt a környezetet is kímélik.

Termékeink gyártása során, Magyarországon egyedülálló, úgynevezett „Anti Bending” technológiát használunk, aminek segítségével elkerülhető a habosított polisztirol későbbi deformációja, vetemedése.

Az így kapott tömböket a szükséges ideig pihentetjük, és csak ezután vágjuk fel a kívánt méretre és vastagságra, ezáltal biztosítható a késztermék méretállandósága, formatartóssága.
A  termékek olyan expandált polisztirol lapok, melyek hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé az épület bármely részén, legyen szó akár homlokzati, lábazati vagy tetőszigetelésről, új vagy régi épületről.

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT!

T-CELL

A mai kor követelménye a környezettudatos termékek előállítása, forgalmazása, mely fokozottan vonatkozik az építőanyagokra is. A T-CELL Plasztik Kft. az EPS gyártás mellett kötelezte el magát, ami kiemelten környezetbarát anyagnak bizonyult a bonni Építési Anyagok Környezetvédelmi Szervezete (ECO) által készített kutatáson.

Tanusítvány letöltése (PDF)

 

 

Impresszum     ÁSZF     Adatvédelem

INFORMÁCIÓ

Kövessen minket közösségi oldalainkon:

KAPCSOLAT


Üzem:
4200 Hajdúszoboszló, Szováti útfél 3/b.
Fióktelep:
8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca 101.
Email:
 megrendeles@tcell.hu
Telefon: +36 52 273 143
Fax: +36 52 273 142