T- CELL Plasztik Kft.

A T-CELL Plasztik Kft. termékei 2013 óta elérhetők a piacon.

A gyártás kettő telephelyen történik, Kelet-Magyarországon Hajdúszoboszlón, míg Nyugat-Magyarországon Zalaegerszegen.

Termékeink építőanyag-kereskedésekben vásárolhatók meg illetve a nagyobb, több 100 m3-es nagyságrendű projekteket közvetlenül is kiszolgáljuk.

A termelésben és kereskedelemben dolgozó munkatársaink, ügyfélszolgálatunk és logisztikai csapatunk mind szorosan együttműködve törekszenek a vevőink igényeinek maximális kiszolgálása érdekében.

 

Környezettudatosság

A mai kor követelménye a környezettudatos termék előállítás, forgalmazás, mely fokozottan vonatkozik az építőanyagokra is. A bonni Építési Anyagok Környezetvédelmi Szervezete (ECO) a közelmúltban hozta nyilvánosságra az építési anyagok új környezetvédelmi besorolását. A kutatás során számos anyagot és terméket vizsgáltak meg, csak a polisztirol esetében Európa 13 országának 24 gyártó üzeméből vettek mintát, és értékelték azokat ökológiai szempontból az ISO 14025 szabvány szerint.

Az új környezetvédelmi terméknyilatkozat (EPDs) a termékek teljes életciklusát vizsgálja, a gyártástól a megsemmisítésig. Az új eredmények szerint beigazolódott, hogy alaptalanok voltak az EPS-el szembeni fenntartások, a környezettudatos vásárlók is nyugodtan használhatják ezt a kedvező ár fekvésű, széleskörűen alkalmazható hőszigetelő anyagot, mivel a polisztirol kiemelkedően környezetbarát anyagnak bizonyult.

 

Az ÜZEMek

Az T-Cell Plasztik Kft.-t három társaság alapította 2013 nyarán, expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok gyártására. Hajdúszoboszlón kezdtük meg a termelést 2013. szeptemberében, majd 2018-ban Zalaegerszegen megnyílt második üzemünk.

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT!

T-CELL

A mai kor követelménye a környezettudatos termékek előállítása, forgalmazása, mely fokozottan vonatkozik az építőanyagokra is. A T-CELL Plasztik Kft. az EPS gyártás mellett kötelezte el magát, ami kiemelten környezetbarát anyagnak bizonyult a bonni Építési Anyagok Környezetvédelmi Szervezete (ECO) által készített kutatáson.

Tanusítvány letöltése (PDF)

 

 

Impresszum     ÁSZF     Adatvédelem

INFORMÁCIÓ

Kövessen minket közösségi oldalainkon:

KAPCSOLAT


Üzem:
4200 Hajdúszoboszló, Szováti útfél 3/b.
Fióktelep:
8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca 101.
Email:
 megrendeles@tcell.hu
Telefon: +36 52 273 143
Fax: +36 52 273 142