Adaptív technológiai innováció a T-CELL Plasztik Kft-nél

Kedvezményezett neve, címe:
T-CELL Plasztik Műanyagipari Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1054 Budapest, Széchenyi utca 14. III/1.

Projekt címe:
Adaptív technológiai innováció a T-CELL Plasztik Kft-nél

Szerződött támogatás összege:
14 975 740 Ft

A támogatás mértéke:
50 %

A projekt tartalma:
A T-CELL Plasztik Kft. stratégiai célja a hosszú távú, nyereséges piaci működés, amelynek elérése érdekében, építve az EPS sokoldalú felhasználási lehetőségére olyan technológia fejlesztés megvalósítását tűzte ki célul, amellyel az általa gyártott expandált polisztirolhab célpiaca bővíthető valamint a megnövekedett termelési kapacitás egyenletes kihasználási lehetőségét biztosítja. Ehhez kapcsolódóan előhabosító beszerzését valósítja meg amely a korábbi eszközbeszerzési projekt révén megnövelt teljesítményű tömbösítő kapacitásának fedezését is biztosítja

A vállalkozás olyan új innovatív építőipari termékeket állít elő, amelyek formahabosított termékek, és lego szerűen, elemekből összerakható síkalapot, bennmaradó zsaluelemeket, illetve födémelemeket jelentenek.

A projekt keretében egy olyan új innovatív csomagolástechnológia adaptálása valósul meg amely az új szabványméretek csomagolására is alkalmas. A beszerzésre technológia az iparág szintjén is – a speciális paraméterezés miatt – újdonságot jelent vállalkozásunk számára.

A fejlesztés révén növekszik a vállalkozás versenyképesség is, hiszen új innovatív termékek gyártása és piacra jutása lesz biztosított.

A projekt befejezési dátuma: 2018.10.04.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-00099